Draait jouw onderneming vierkant zonder je bestelwagen? Zorg dan dat hij dag in, dag uit, veilig op pad kan. En geef dieven geen kans om met jouw bestelwagen of de inhoud ervan aan de haal te gaan. Enkele tips!

Je - elektrische - fiets is je dierbaar en kan je maar beter beschermen tegen diefstal of schade. De KBC-fietsverzekering heeft alles wat je nodig hebt om je fiets te beschermen, en dat wereldwijd voor de hele familie.

Ben je bestuurder of zaakvoerder van een vennootschap of vzw? Dan is het belangrijk dat je je bewust bent van de aansprakelijkheid die daarmee gepaard gaat.

Eén platform waar jij als ondernemer al je vragen kwijt kan. Klinkt goed, niet? Daarom ontwikkelde KBC het online platform Vindr. Hier kan je terecht met je vragen over ondernemen, maar je kan evengoed je expertise tonen door op een van de vele vragen te antwoorden.

WELKOM SYLVIE

WELKOM SYLVIE

05 januari 2021

We zijn verheugd onze nieuwe samenwerking met Sylvie Verhaegen aan te kondigen.

Bescherm als zelfstandige je toekomst met een aanvullend pensioen. Het pensioen van een ondernemer ligt laag en vul je best aan met een VAPZ en/of IPT. Ontdek hieronder meer of neem contact op met een van onze kantoren (Vanuit onze ervaring en specialisatie helpen we je graag bij je keuze)